Uw aangifte…
inkomstenbelasting, omzetbelasting en bedrijfsboekhouding in goede handen!


Ooit zelf klein begonnen weten wij als geen ander dat de startende en kleine ondernemer wel andere zaken aan het hoofd heeft dan zich bezig te houden met de bedrijfsadministratie.

Toch is het voeren van een goede boekhouding van levensbelang voor het voortbestaan van de onderneming en bovendien wettelijk verplicht. U wilt immers op tijd betaald worden voor de door u geleverde producten en diensten, goed beslagen ten ijs komen als u een bedrijfskrediet nodig heeft en natuurlijk wilt u vooral ook geen problemen met de belastingdienst.

EMC Administraties is ter zake deskundig (SPD), verzorgt de boekhouding voor kleine bedrijven en regelt de aangifte inkomstenbelasting voor particulieren tegen alleszins redelijke tarieven.

EMC Administraties is als administratiekantoor erkend door de belastingdienst. Dit houdt in dat wij voor u een langer uitstel van de aangifte kunnen verkrijgen, zodat de boekhouding in alle rust op orde gebracht kan worden. In de meeste gevallen verdient u de kosten van de administratie voor het grootste gedeelte terug doordat bespaard kan worden op de kosten van een vaak dure accountant.

Benieuwd naar onze prijzen?
Vraag dan eens vrijblijvend om een offerte!


EMC Administraties
Voorhuis 9
9205 BD Drachten
Tel/Fax: 0512-514705
Mobiel: 06-50616710
Email: Telefonisch opvraagbaar

| home |